Voks af bryst - Varighed 15 min

Voksbehandling af bryst – Varighed 15 min

Voksbehandlingen af brystet. Området der behandles er selve brystkassen. For at opnå det bedste resultat, skal hårene være minimum 5 mm og gerne 10 mm. Det er VIGTIGT at alle hårene har minimums længden, for at opnå det allerbedste resultat.  Du skal huske at forbedre dig inden behandlingen. Det er vigtig at du har peelet/exfolieret kroppen inden dit besøg, enten samme dag eller dagen forinden, du må IKKE have påført bodylotion inden behandlingen. Desuden skal du huske at peele/exfoliere efter din behandling, gerne et par dage efter for at undgå indgroede hår, samt fugtgive huden med en bodylotion.

Jeg anbefaler at voksningen udføres kontinuerligt med 4 – 6 uger mellemrum.
Voksbehandlingen udføres voks af højeste kvalitet fra Caron Laboratories. Produkterne er milde, naturlige og effektive. På klinikken udføres behandlingen med vokspatroner, hvor temperaturen er kontrolleret og tilpasset hudens temperatur. På klinikken findes der 2 typer vokspatroner. Den ene er en voks med ren olivenolie som har en nærende og beroligende effekt på huden. Den anden er Aquagel Strip Wax (Sukkervoks) som er 100% vandopløselig, bionedbrydeligt, da den ikke indeholder harpikser eller kemikalier, beroligende og meget mild mod huden. Dog er sukkervoksens temperatur lidt højere end den anden grundet smeltepunktet

Under selve behandlingen:

Jeg starter med at desinficere området der skal vokses med Pre-Wax Skin Cleanser fra Caron Laboratories, Dette gøres for at rense og forberede huden på voksbehandling samt fjerne creme og fedt fra området. Den indeholder pebermynteolie som køler og opfrisker huden. Herefter vælges hvilken voks der skal anvendes, det afhænger af håret struktur, længden og mængden af hår. Efter behandlingen påføres After Waxing Oil & Moisturizer, som indeholder ren australsk Plantation Tea Tree, der fjerner voks rester. Den efterlader huden ren med en glat finish, som hjælper med at forhindre indgroede hår og bakterier forårsager pustler og bumser.

Hygiejnen efter en voksbehandling er VIGTIG. Efter voksning af brystet er det godt at have en ren T-Shirt med, da huden er åben og derfor modtagelig for fedt og sved, som kan sidde i den du havde på. Jeg anbefaler at du IKKE træner, dyrker nogle former for sport, svømning eller tager sol, da huden er mere sensitiv efter en voksbehandling.

Ønsker du voksning af skuldrene kan dette bookes under sideordres. Hvis du ønsker at maven skal vokses, skal du vælge voks af bryst og mave i menuen.
 
Voks af bryst - Varighed 15 min
Pris  kr. 310,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Skønhedsboxen

CVR-nummer 35117059INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET

Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 17.00

Torsdag   LUKKET

Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2020 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao