Ultra concentrated acid peel 20% - Varighed 45 min

Ultra concentrated acid peel – Varighed 45 min
 
Ultra concentrated acid peel er for dig, som ønsker en mere ensartet og sund hud.

Ultra concentrated acid peel er en høj-koncentrationssyre peeling/exfoliering med 20% glykolsyre til en komplet fornyelse af huden. Hudtonen (Teinten) bliver synligt mere jævn og klar og hud teksturen bliver mere raffineret. Denne glykolsyre behandling ødelægger IKKE hudens naturlige pH værdi. PH værdien ligger mellem 3,52 – 3,98 for en sikker og effektiv peeling/exfoliering, med en buffer der bevarer pH værdien under 4,5, så den rette peeling/exfoliering opnås. Giver optimal cellefornyelse og reducering af rynker og hyperpigmentering.

Ultra concentrated acid peel behandlingen begynder med en dobbelt afrensning af huden (ansigt, hals og bryst (Décolleté)) dette gøres med Instant cleansing milk, et cremet renseprodukt som er rig på hyaluronsyre. Hyaluronsyre en er naturlig komponent i huden, der bevarer et optimalt niveau af fugt ved at fange og fastholde vand i de dybere hudlag. Grunden til at der altid foretages en dobbelt afrensning af huden er, at første gang huden renses fjernes make-up, fedt og snavs, dernæst renses huden ren. Det giver mig bedste grundlag for at se, hvordan huden har det i øjeblikket. Og foretage en korrekt hudanalyse.

Dernæst udfører jeg en hudanalyse, for at fastslå hudens tilstand. I mens jeg kigger og mærker på huden, fortæller jeg om de problemer jeg observerer. Vi snakker om, hvorfor det er vigtigt at vedligeholde huden derhjemme, hvilke produkter du bruger, og hvilke problemer som du oplever med huden. Ud fra analysen vil jeg vejlede dig i, hvilke behandling/behandlinger du skal vælge fremover.
Herefter påføres Glyco 20% peeling masken. Masken skal virker i maximum 10 minutter.  Maskens virketid afhænger af din huds tilstand. En tykkere hud kan tåle betydelig længere behandlingstid end en udpint, skadet hud eller en sensitiv hud. Det som sker med huden er, at pH værdien sænkes, der skabes en kemisk binding mellem keratinproteinet i huden og glykolsyren. Dette gør at keratinbindingerne brydes og hudcellerne afstødes (Flere lag end ved anden peeling/exfoliering). Inflammations processen trigges og herved aktiveres EGF (Epidermal growth factor). En øget cellefornyelse er sat i gang.

Efter virkningen af glycol 20% masken, er det vigtigt at genskabe hudens pH værdi på 5,5. Dette gør jeg ved at påføre post-peel neutralizing mask. Masken indeholder blandt andet sheasmør, som plejer og nærer huden. E-vitamin som har en helende effekt og er et kraftigt antioxidant samt salisterol (Vie’s eksklusive anti-aging agent), som forbedrer cellernes sammehæftninger og genskaber hudens hydrolipide film (En beskyttende barriere, som er ansvarlig for hudens egen sundhed). Post-peel neutralizing mask skal virker i 10 – 15 minutter.
Når tiden er gået fjernes maskerne atter. Herefter påføres toner/tonic, serum, øjencreme, dagcreme, samt solfaktor.
Efter endt behandling vejleder jeg dig i de produkter, som vil være de mest optimale produkter til din huds tilstand.

For optimal opnåelse af effekt af behandlingen anbefales et kurforløb på minimum 3 behandlinger, som skal udføres indenfor 4 uger. Vedligeholdelse derefter hver 4. uge.

Ved køb af kurforløb af 3 behandlinger får du Accelerated recovery cream med GRATIS (Værdi 499 kr.)
Ultra concentrate acid peel kan også bookes i forbindelse med anden ansigtsbehandling for at øge af huden.

Accelerated recovery cream er med til at fremme hudfornyelses- og genopretningsprocessen. Specielt designet til at fremme hudfornyelse og hjælpe den med at genoprette efter æstetiske procedurer, og gentagen eksponering af klimaet (sol, kulde).
Indeholder blandt andet Chlorella som er en alge, en af jordens mest næringsrige planter. Den er rig på A-vitamin, B-vitamin og mineralerne Jern, Magnesium og Zink. Den stimulerer proteiner i dermis for at opnå en fastere og mere elastisk hud og PCA (Pollolidione Carboxylic acid 0,7% med ph værdi 4,5). PCA ophæver bindinger i stratum dysjunktion og øger desuden tykkelsen af epidermis (Øverste hudlag), ved at stimulerer til dannelsen af kollagen fibre.
Ultra concentrated acid peel 20% - Varighed 45 min
Pris  kr. 775,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Cliuniq

CVR-nummer 41885238INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2022 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao