Update Reset

Privat

Jeg hedder Mette, er født i 1976 og bor sammen med min mand Steen i Høje-Taastrup. Jeg boede i Kolding til 1987, hvorefter jeg flyttede til Gundsømagle, hvor jeg gik på Margrethe Skolen. Derefter gik jeg på Himmelev gymnasium hvor jeg blev student i 1995. Efterfølgende har jeg boet Roskilde. Jeg er uddannet salgsassistent og har arbejdet som afdelingsleder i en frugt og grønt afdeling i et supermarked frem til 2001.

Jeg elsker at hjælpe mennesker, jeg har derfor siden foråret 2018, sagt ja til at være mentor for Foreningen Nydansker - Bryd Unges Ledighed NU! Hvor jeg hjælper unge mennesker tilbage på sporet og til at komme i gang med en uddannelse.

Jeg er perfektionist og ordensmenneske til fingerspidser.

Jeg bruger en del af min fritid sammen med min mand, hvor vi tager ud og ser fodbold, rejser på ferie eller et lille weekendophold og nyder lækker mad.

Professionelt

I 2004 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskolen. I min 6 månedes praktikperiode var jeg på en lille skønhedsklinik i Solrød. Efterfølgende har jeg arbejdet på 2 større skønhedsklinikker i Roskilde, først Skønhedsgalleriet og senest Clinique Egelund.

Den 1. November 2013 åbnede jeg Klinik Rosenvold.

Jeg har specialiseret mig i ansigtsbehandlinger ligefra fra de klassiske til de mere avancerede som frugtsyre og mesoterapi.

Jeg har en lang række uddannelser samt kurser bag mig som: Aromaterapi, Lymfedrænage, Epilering, Silkpeel, Krystalslibning, Microdermabration, Endermologie (LPG behandlinger), AHA og BHA, dermaOXY, GreenPeel, Påsætning af buketvipper, Lash Lift med wimpenwelle, Dolly samt outloud,  Essiegel samt CND Shellak. Senest har jeg fået Beauty Angel collagenstimulerende lysterpi behandling med på cv'et.

Produkter jeg er uddannet i: Decléor, Vie Collection, Phytomer, Elizabeth Arden PRO, Mii Cosmetices, kissed by mii, dermaOXY, Germain de Capuccini, Dermalogica, Excuviance, Etre Belle hudpleje samt make-up, Saint Trope, bareMinerals, Priori idebenone, Priori advanced AHA og Priori Cofeeberry samt Priori skin decoded, Rosalique, Aphro Celina vippe-bryn samt hairserum.


Hvad siger kunderne

Du er i centrum

"Mette får mig ALTID til at føle mig velkommen og værdsat. Mette får mig til at føle mig som et menneske og ikke "bare" en kunde, der lægger penge i kassen.
Derfor er jeg kommet hos Mette gennem lang tid og fortsætter så længe hun har klinik"

Gitte Martinsen

Hyggelig atmosfære

"I de godt 5 år jeg er kommet hos Mette, Klinik Rosenvold, har jeg fået en del ansigtsbehandlinger. Som det senerst har jeg fået Mesoforce plumping treatment med et synligt resultat, kan varmt anbefales. Behandlingerne foregår i en hyggelig atmosfære. Mette er omhyggelig og meget dygtig til sit arbejde - Glæder mig allerede til næste besøg"
Lisbeth

Bedste klinik

"Super professionel service. Mette er altid glad og smilende.

Bedste klinik jeg kender.

Mine bedste og varmeste anbefalinger til Klinik Rosenvold"

Charlotte Bendsen

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Skønhedsboxen

CVR-nummer 35117059INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET

Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 17.00

Torsdag   LUKKET

Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2020 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao