Mini ansigtsbehandling - Varighed 60 min

Mini ansigtsbehandling – Varighed 60 min

Perfekt forkælelse af dig og din hud. Med en mini ansigtsbehandling får du en hel time i himmelen. Uanset om du har problemer med huden eller ej, så er det en rigtig god ide at få en ansigtsbehandling.

En mini ansigtsbehandling også for dig som har problemer med en tør, dehydreret og sensitiv hud, her får du genfugtet og genopbygget hudens balance. Behandlingen er IKKE for dig som har brug for at få renset huden ren for hudorme, bumser og milier (Talgknopper) Her skal du vælge en dybderens eller en Luksus ansigtsbehandling

Mini ansigtsbehandlingen begynder med at huden forberedes til behandlingen Dette gøres ved at huden (ansigt, hals samt bryst (Décolleté)) afrenses for make-up, fedt og snavs. Afrensning sker 2 gange i renseprodukt afstemt efter hudtypen og tilstanden. Årsagen til at huden renses 2 gange er at første gang fjernes make-up, fedt og snavs fra overflade, anden gang renses huden ren. Herved får jeg det bedste grundlag for at se, hvordan huden har det i øjeblikket.

Herefter fortages en dybdegående hudanalyse af huden tilstand pt. Vi snakker om de problemer der er med tilstanden/tilstandene, omkring hvorfor det er vigtigt at vedligeholde huden, hvilke produkter du anvender og hvilken problemer som DU oplever med huden. Vi snakker også om valget af behandlinger i fremtiden, hvilken type behandling, som vil være det allerbedste for dig. Jeg vælger ud fra din hud, hvilket produkt/mærke, der vil være bedst egnet at anvende, for at løse problemerne bedst muligt.

Næste skidt er at peele/exfoliere huden, for at fjerne de uønskede døde hudceller, der umuliggør at huden kan ”ånde” og produkter kan optages. Dette gøres med peeling/exfoliering produkt. Produktet kan enten være fugtsyre, enzympeeling eller en kornpeeling. Igen bestemmes produktvalget ud fra din huds tilstand.

Brynene rettes til enten med voks eller pincet.

Så er vi klar til at boost huden med massage, alle hudtyper, selv den mest sensitive, har gavn af massage og kan sagtens tåle det, da det handler om at tilpasse teknikkerne der anvendes. Massagen udføres med produkt, som er tilpasset din hudtype og tilstand. Massagen omfatter ansigt, hals og bryst (Décolleté). Massagen løsner spændinger i ansigtet, genopfylde hudens fugtbalance, stimulere nerveenderne og opstramme huden. Massage er også med til at frigive de affaldsstoffer, som er ophobet i huden, så cellerne kan optage næring og arbejde hurtigere. Massagen påvirker ikke kun de behandlede områder, den påvirker hele kroppen og sindet.

Efter massagen lægges der crememasker på. Der lægges ofte flere forskellige typer masker, det afhænger af din hudtype og hudtilstandene. Masker er med til at genoprette hudens balance, opstramme, berolige, fugte eller rense. Maskerne skal virke i 10 – 15 minutter for optimal effekt. Her ligger du og slapper af pakket ind i tæppe og med varme i briksen.
Så er det tid til at komme tilbage til hverdag igen. Maskerne fjernes skånsomt med varme håndklæder. Efterfølgende påføres toner/tonic, serum, øjencreme, dagcreme, halscreme samt solfaktor.

Efter behandlingen har du brug for at komme til hægterne igen, der serveres altid et glas vand, lidt nødder og et stykke chokolade, så blodsukkeret igen bliver stabilt. Når du er påklædt viser og fortæller jeg dig om de produkter, som er bedst tilpasset din hud og dens tilstand.
Mini ansigtsbehandling - Varighed 60 min
Pris  kr. 599,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Cliuniq

CVR-nummer 41885238INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Vinterferie i uge 7 - men er tilbage fredag den 18/2

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2022 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao