Mesoforce ansigtsbehandling - Varighed 75 min

Mesoforce revitalizing plumping treatment – Varighed 75 min
 
Mesoforce revitalizing plumping er for dig med en tør, dehydreret og grå hud uden fylde. Huden boostes med vitaminer samt genopbyggende ingredienser. Du får en fornyet hud genopfyldt med fugt.

Mesoforce revitalizing plumping treatment er inspireret af Mesotherapy, en æstetisk medicin, hvor hyaluronsyre kombineret med en cocktail af vitaminer indsprøjtes i huden med super fine mikro injektioner. Resultatet er en revitaliseret hud, der er styrket og genvundet sin fylde, samt tegn på ældning udsættes, cellerne får fornyet energi og medfører en accelereret forbedring af huden. Helt UDEN brug af nåle. Synlige resultater fra 1. behandling!

Behandlingen starter med en dobbelt afrensning af huden (ansigt, hals og bryst (Décolleté)) dette gøres med Instant cleansing milk, et meget cremet renseprodukt som er rig på hyaluronsyre. Hyaluronsyre en er naturlig komponent i huden, der bevarer et optimalt niveau af fugt ved at fange og fastholde vand i de dybere hudlag. Dobbelt afrensning af huden gøres for at rense huden ren for make-up, fedt og snavs, dernæst renses huden ren. Det giver mig bedste grundlag for at se, hvordan huden har det i øjeblikket.

Hudanalyse udføres herved får jeg et overblik over huden tilstand. I mens jeg kigger og mærker på huden, fortæller jeg om de problemer jeg ser. Vi snakker om, hvorfor det er vigtigt at vedligeholde huden derhjemme, hvilke produkter du bruger, og hvilke problemer som du oplever med huden. Ud fra analysen vil jeg vejlede dig i, hvilke behandling/behandlinger du skal vælge fremover.

Herefter peeles/exfolieres huden (Ansigt, hals og bryst (Décolleté).  Modeling butter blandes med Micro-D light powder exfoliant. Ved selv at blande basen med pulver, kan jeg kontrollere, hvor kraftig en peeling/exfoliering, din hud har brug for. Modeling butter fugter, nærer og tilfører mineraler til huden med blandt andet Concentré de Vie (Beskytter huden fra cellulær ældring) og E-Vitamin som er helende og et kraftigt antioxidant. Micro-D light power exfoliant er baseret på Silica (Mineral) Resultatet af peelingen/exfolieringen er en mere ensartet hud, som bedre kan optage de efterfølgende ingredienser der påføres.

Massagen begynder med at décolleté (bryst), hals og ansigt stimuleres vævet med meso - stimulation roller (UDEN nåle), som er specielt udviklet til at fylde huden op med fugt og stimulere mikrocirkulationen. Vi starter på brystet og slutter i panden.
Efterfølgende blandes NMF LOTION med VITA E - Q10 Concentrated Solution, VITA B Concentrated Solution eller VITA C Concentrated Solution, afhængig af din huds tilstand.
En special massage udføre hvor microcirkulationen og hudens elasticitet øges, huden blødgøres og drænering af vævet forbedres, huden opstrammes og fugtes.

Masken klargøres og påføres huden. Masken skal virke i 10 – 15 minutter. En præ-biotisk maske styrker hudens evne til at forsvare sig fra miljøangreb og forurenende stoffer, mens du fylder hudens fugtighed for en rolig, regenereret, hydreret hud.

Masken fjernes skånsomt. Herefter påføres toner/tonic, serum, øjencreme, dagcreme, halscreme samt solfaktor. Efter endt behandling vejleder jeg dig i de produkter, som vil være de mest optimale produkter til din huds tilstand.

For optimal opnåelse af effekt af behandlingen anbefales et kurforløb. Kurforløb han købes enten til 3 eller 6 behandlinger, som skal udføres indenfor 4 uger. Vedligeholdelse derefter hver 4. uge.

Ønsker du et endnu bedre resultat kan du med stor fordel booke en Ultra concentrated acid peel som tillæg til behandlingen. Hvis du ønsker dybderensning i forbindelse med behandlingen skal du booke Dybderens - Tillæg til ansigtsbehandling.
 
Hvad betyder?

NMF (natural moisturizing factor) er en tværfunktionel lotion for at styrke hudens vandreserver med indkapslet og frit hyaluronsyre (rehydrering), aminosyrer (giver huden en langvarig hydrering), sporelementer (Stimulerer syntesen af hyaluronsyre) og silica (Booster cellerne)
VITA E - Q10 Concentrated Solution er et antioxidant vitaminkoncentrat skræddersyet til at aflaste en overbelastet og kvalt hud med "grå" hudtone.
VITA B Concentrated Solution er et rehydrerende vitaminkoncentrat skræddersyet til meget tør hud, der føles stram og mangler ensartethed. Indeholder Vitamin B3 og B5.
VITA C Concentrated Solution er et vitaliserende vitaminkoncentrat skræddersyet til moden, rynket og devitaliseret hud. Indeholder 10% C-Vitamin.
Mesoforce ansigtsbehandling - Varighed 75 min
Pris  kr. 875,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Cliuniq

CVR-nummer 41885238INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Vinterferie i uge 7 - men er tilbage fredag den 18/2

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2022 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao