Update Reset

Mød Mette -Kosmetolog og Indehaver

Jeg hedder Mette, er født i 1976 og bor sammen med min mand Steen i Høje-Taastrup. Jeg boede i Kolding til 1987, hvorefter jeg flyttede til Gundsømagle, hvor jeg gik på Margrethe Skolen. Derefter gik jeg på Himmelev gymnasium hvor jeg blev student i 1995. Efterfølgende har jeg boet Roskilde. Jeg er uddannet salgsassistent og har arbejdet som afdelingsleder i en frugt og grønt afdeling i et supermarked frem til 2001.

Jeg elsker at hjælpe mennesker, jeg har derfor siden foråret 2018, sagt ja til at være mentor for Foreningen Nydansker - Bryd Unges Ledighed NU! Hvor jeg hjælper unge mennesker tilbage på sporet og til at komme i gang med en uddannelse.

Jeg er perfektionist og ordensmenneske til fingerspidser.

Jeg bruger en del af min fritid sammen med min mand, hvor vi tager ud og ser fodbold, rejser på ferie eller et lille weekendophold og nyder lækker mad.


Professionelt

I 2004 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskolen. I min 6 månedes praktikperiode var jeg på en lille skønhedsklinik i Solrød. Efterfølgende har jeg arbejdet på 2 større skønhedsklinikker i Roskilde, først Skønhedsgalleriet og senest Clinique Egelund.

Den 1. November 2013 åbnede jeg Klinik Rosenvold.

Jeg har specialiseret mig i ansigtsbehandlinger ligefra fra de klassiske til de mere avancerede som frugtsyre og mesoterapi.

Jeg har en lang række uddannelser samt kurser bag mig som: Aromaterapi, Lymfedrænage, Epilering, Silkpeel, Krystalslibning, Microdermabration, Endermologie (LPG behandlinger), AHA og BHA, dermaOXY, GreenPeel, Påsætning af buketvipper, Lash Lift med wimpenwelle, Dolly Refectocil samt outloud,  Essiegel samt CND Shellak. Beauty Angel collagenstimulerende lysterpi behandling og senest har jeg fået Thai Fod massage  med på cv'et.

Produkter jeg er uddannet i: Decléor, Vie Collection, Phytomer, Elizabeth Arden PRO, Mii Cosmetices, kissed by mii, dermaOXY, Germain de Capuccini, Dermalogica, Excuviance, Etre Belle hudpleje samt make-up, Saint Tropez, bareMinerals, Priori idebenone, Priori advanced AHA og Priori Cofeeberry samt Priori skin decoded, Rosalique, Aphro Celina vippe-bryn samt hairserum, Fleur's, Phytocéane, hairlust, BCLSpa, El Kadife og Salcura bioskin

Mød Emilie - Kosmetikerelev

Jeg hedder Emilie, jeg bor i Faaborg, sammen med min mor, far og mine to søskende. Jeg er født i 2002. Jeg har nu gennemført grundforløb 2 på Kosmetikeruddannelsen samt genneført første skoleperiode under mit praktikforløb.

I min fritid er jeg sammen med familien og udover det kan jeg godt lide at være aktiv.Jeg danser, hvilket jeg har gjort længe og er super glad for.


Jeg er meget serviceminded. Det betyder meget for mig, at kunderne er tilfredse med deres behandling og at de har fået en god service. Jeg kommer altid med et smil på læben og er meget imødekommende. Jeg er en entusiastisk pige som altid er i godt humør og altid smilende.


Jeg har hos min tid hos Klinik Rosenvold været på følgende kurser: Fleur's, Phytocéane, Phytomer og Vie basis kursus.


A N S Æ T T E L S E S H I S T O R I K

Praktik - Hudplejeklinikken Pia Vejlmark, Hudplejeklinikken Ringe, Vejlefjord, Bodyguide velværehuset svendborg og Matas rosengårdcentret Opvasker, Hotel Faaborg fjord sep 2019 – 2020 Opvasker, Rastureng Kompasset. Jeg arbejdede her i sommerferien inden jeg tog på efterskole. Hjælpe-træner, Allingham Dance Team. Hjælpe-træner, Gymnastikforening


Mød Malika - Kosmetolog

Jeg hedder Malika jeg er født i 1992. I min fritid maler abstrakt. Dekoration og kunst af alle former.  Går rigtig meget op i min familie, mine to børn og venner.

Jeg elsker at være kreativ. Jeg har erfaring i at yde førsteklasses skønhedsbehandling og har altid fået en af de højeste kundetilfreds procenter af mine kunder, og jeg gøre en dyd af at overgå deres forventninger. Jeg er smilende og altid klar til at afhjælpe mine kunder med deres problemer.Jeg er uddannet kosmetolog hos Beauty And Style i København i 2020. Gennem de sidste 2 år har jeg arbejdet med at behandle kunder og suppleret min faglighed med kurser.


Jeg glæder mig meget til at komme til at lære alle produkterne at kende, og de næste måneder er jeg på kursus i dem alle

Hvad siger kunderne

Du er i centrum

"Mette får mig ALTID til at føle mig velkommen og værdsat. Mette får mig til at føle mig som et menneske og ikke "bare" en kunde, der lægger penge i kassen.
Derfor er jeg kommet hos Mette gennem lang tid og fortsætter så længe hun har klinik"

Gitte Martinsen

Hyggelig atmosfære

"I de godt 5 år jeg er kommet hos Mette, Klinik Rosenvold, har jeg fået en del ansigtsbehandlinger. Som det senerst har jeg fået Mesoforce plumping treatment med et synligt resultat, kan varmt anbefales. Behandlingerne foregår i en hyggelig atmosfære. Mette er omhyggelig og meget dygtig til sit arbejde - Glæder mig allerede til næste besøg"
Lisbeth

Bedste klinik

"Super professionel service. Mette er altid glad og smilende.

Bedste klinik jeg kender.

Mine bedste og varmeste anbefalinger til Klinik Rosenvold"

Charlotte Bendsen

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Cliuniq

CVR-nummer 35117059INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.30

Tirsdag     09.00 - 17.30

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   09.00 - 18:00

Fredag     09.00 - 17.30

Lørdag     09.00 - 14:00

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.30

Tirsdag     09.00 - 17.30

Onsdag    09.00 - 17.30

Torsdag   09.00 - 18.00

Fredag     09.00 - 17.30

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2020 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao