Lash Lift/Permanent vippebuk inkl. farvning af vipper - Varighed 45 min

Permanent vippebuk/Lash Lift inkl. farvning af vipper - Varighed 45 min
Fremhæv dine vipper på en flot og naturlig måde uden brug af kunstige vipper eller vippebukker der knækker hårene.
Vippebukket holder op til 6 uger afhængig af din modtagelighed af permanenten.

Hvad er Lash Lift?
Et Lash Lift er et semi-permanent buk af dine egne naturlige vipper. Det er desværre ikke os alle, som er udstyret med lange buede vipper fra naturens side af, derimod har mange af os korte, tynde og nedadvendte vipper. Når du får lavet et Lash Lift, vil vipperne komme til at se længere og mere fyldige ud. Resultatet er nogle flotte vipper med en naturlig bue.

Behandlingen
Selve behandlingen tager 30-60 minutter – det afhænger af den enkelte persons udgangspunkt. Under behandlingen ligger du med lukkede øjne. Der limes en silikone pad på øjenlåget (Hudvenlig lim), hvorefter vipperne limes fast på. Derefter kommer der først en permanentvæske på og så en settingvæske på (begge skal sidde i op til 5 min).
Er dine vipper lyse, anbefaler jeg at du får farvet dem samtidig. Det vil give det flotteste resultat.
Holdbarhed
Lash Liftet holder mellem 6 og 8 uger, alt efter vippevækst og cyklus, hvordan du efterbehandler m.m. Holdbarheden nedsættes hvis du fx går i svømmehallen ofte, forkert sovestilling (hovedet ned i puden) eller lange, varme bade dagligt. Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna, sved og makeup de første 24 timer. De første 24 timer efter behandlingen Hvis det sker, risikerer man, at effekten af behandlingen forsvinder

Kan behandlingen gå galt/Falder mine vipper af?
Behandlingen kan ikke gå galt – dog kan dine vipper blive overbehandlet. Sker dette vil de ‘krølle’ mere end det buk man går efter i et Lash Lift. Dette kan skyldes flere ting.
Det kan være vipperne er tørre, og ved næste Lash Lift bør behandles kortere tid.
Det kan også skyldes der er mange små babyhår, dvs. vipper der er kortere og finere. De små hår kan ikke altid klare lige så lang behandlingstid som de lange vipper. Dette kan gøre de kommer til at ‘krølle’ lidt. Opstår uønsket ‘krøl’, kan dette rettes ud igen ved at lave et omvendt Lash Lift.
Dine vipper falder ikke af! Det er naturligt at du taber mellem 1-5 vipper dagligt – om du har fået lavet Lash Lift eller ej. Der er altid en naturlig udskiftning af dine vipper, ligesom med håret på dit hoved

Plej dine vipper efter behandlingen
Forlæng effekten og holdbarheden af dit Lash Lift. Dette gøres ved at påføre Collagen Caring Oil, et aftercare produkt, som styrker vipperne, gør dem kraftigere og forbedrer hårvæksten.  Desuden tilføres vipperne fugt. Dette produkt er især velegnet til medtagede vipper, som har brug for ekstra fugt. Det anbefales at bruge Collagen Caring Oil om aftenen et par gange om ugen efter behov. Pris 199 kr.
Har du brug for ekstra hold og sort farve anbefales Black Collagen Aftercare til brug om dagen. Pris 249 kr.
De 2 aftercare produkter kan bruges i kombination.

HUSK: Når du kommer til behandlingen er det VIGTIGT at du kommer uden øjenmake-up, da fjernelse af især vandfast mascara med olie, kan lægge en film omkring vipperne, som mindsker bukket. Vipperne farves efterfølgende for et mere intens look.
De første 24 timer efter behandlingen må vipperne ikke udsættes for vand, damp, sauna, træning eller makeup. Herefter kan man gøre som man plejer.

 
Lash Lift/Permanent vippebuk inkl. farvning af vipper - Varighed 45 min
Pris  kr. 520,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Cliuniq

CVR-nummer 41885238INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Vinterferie i uge 7 - men er tilbage fredag den 18/2

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2022 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao