L-Therapy - Varighed 75 min

L-Therapy – Varighed 75 min
 
L-Therapy er for dig som ønsker en opstrammet hud med en mere ensartet hudtone (Teint). Du får en behandling som virker aktivt på hyper pigmentering (Pigmentpletter) og en slap hud.

L-THERAPY er inspireret af Laserlys (Lysende) og LED lys (Foryngende) Resultatet er en mere klar, opstrammet hud med en ensartet hudtone. Her arbejdes på pigmentforandringer, ujævn hud samt slap hud. Huden opstrammes med specielle massageteknikker og redskaber. En kraftig C + kompleks af vitamin C, citronsyre og andre velkendte hudlysere retter sig mod mørke pletter forårsaget af hormoner, gentagen UV-eksponering og aldringsprocessen. Målrettede peptidsystemer og kryoterapi aktiverer kollagen for dybt omstrukturering og fastgør huden. Udsmykningens stråling, lysstyrke og modstandsdygtighed afsløres fuldt ud af denne L-Therapy-behandling.
 
Behandlingen begynder med afrensning, dette gøres 2 gange, hvor første gang, hvor første gang fjernes rester af make-up, fedt og snavs og anden gange renses huden. Huden er klargjort til hudanalyse.
 
Hudanalysen er her hvor jeg vurderer hudens tilstand. I mens jeg kigger og mærker på huden, snakker vi om, de problemer der kunne være og omkring hudens tilstand. Vi kommer ind på hvorfor det er vigtigt af vedlige huden hver dag, hvilke produkter du bruger, og om du oplever problemer med huden. Ud fra analysen vil jeg vejlede dig i, hvilke behandling/behandlinger du skal vælge fremover.
 
Herefter peeles/exfolieres huden (Ansigt, hals og bryst (Décolleté).  Peelingen/exfolieringen består af en base og et silica pulver, som jeg blander ud fra din huds tilstand. Modeling butter fugter, nærer og tilfører mineraler til huden med blandt andet Concentré de Vie (Beskytter huden fra cellulær ældring) og E-Vitamin som er helende og et kraftigt antioxidant. Micro-D light power exfoliant er baseret på Silica (Mineral) Resultatet af peelingen/exfolieringen er en mere ensartet hud, som bedre kan optage de efterfølgende ingredienser der påføres.
 
Massagen begynder at der påføres LASER LIGHT CONCENTRATE Dark Spot Correction på det behandlede område. Efterfølgende stimuleres décolleté (bryst), hals og ansigt med Face shaper roller (UDEN nåle), som er specielt udviklet til at stimulere mikrocirkulationen og derved øger opstramningen. Vi starter på brystet og slutter i panden.
Til den manuelle massage anvendes der dermo-stimulating massage cream, som er inspireret af fordelene ved LED til at virke på hudkvalitet og fasthed. Massageteknikken løfter og strammer huden op, samt tilfører huden fugt.

Masker gøres klar og påføres huden. Den første maske der lægges er LED light concentrate cryo-collagen+ gel, en forfriskende gel inspireret af fordelene ved LED til at virke på hudfasthed, udstråling og ensartethed. Efterfølgende påføres Photo-C bright radiance mask, en forfriskende creme-maske der øger udstrålingen og ensartethed i huden. Masken skal virke i 10 – 15 minutter.
Masken fjernes skånsomt. Herefter påføres toner/tonic, serum, øjencreme, dagcreme, halscreme samt solfaktor. Efter endt behandling vejleder jeg dig i de produkter, som vil være de mest optimale produkter til din huds tilstand.
For optimal opnåelse af effekt af behandlingen anbefales et kurforløb. Kurforløb han købes enten til 3 eller 6 behandlinger, som skal udføres indenfor 4 uger. Vedligeholdelse derefter hver 4. uge.

Ønsker du et endnu bedre resultat kan du med stor fordel booke en Ultra concentrated acid peel som tillæg til behandlingen. Hvis du ønsker dybderensning i forbindelse med behandlingen skal du booke Dybderens - Tillæg til ansigtsbehandling.
L-Therapy - Varighed 75 min
Pris  kr. 875,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Cliuniq

CVR-nummer 41885238INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2022 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao