Update Reset

Klinik Rosenvold

Hos Klinik Rosenvold, vil du opleve en behagelig og professionel atmosfære. Vi tilbyder kvalitetsbehandlinger, der bliver udført i forhold til din hud og dens behov. Med en del uddannelser og ikke mindst en masse erfaring, kan vi altid garantere en professionel behandling, samt vejledning i nogle af markedets bedste produkter.

Vi ser frem til at behandle dig.


Mette: Jeg har speciale i ansigtsbehandlinger, lymfedrænage og frugtsyre. Jeg er ekspert i Decléor's ansigtsbehandlinger samt hudplejeproduker, som jeg gennem de sidste 16 år har arbejdet med som hovedprodukt. Decléor er baseret på aromaterapi. Jeg er endvidere uddannet i Vie Collection som er et af markeds bedste cosmeceutical. Priori et professionelt cosmeceutical som er udviklet KUN til hudplejeklinikker. Phytomer som er baseret på marineteknologi og har nogle af de bedste resultater, jeg har set med et naturprodukt. Desuden er jeg uddannet i dermaOXY - oxygenbehandlinger, silkpeel, endermologie samt Beauty Angel Collagenstimulerende lysbehandlinger.

Jeg er løbende på kurser for at få den nyeste viden fra skønheds verdenen samt blive opdateret på nyheder indenfor alle mine brands.

Jeg har valgt nogle af markedets bedste produkter, hvor kvaliteten og effektiviteten er dokumenteret. For mig er det resultaterne der tæller. Jeg er løbende på kurser for at lære de nyeste teknikker og behandlingsformer, så jeg altid kan sammensætte den perfekte løsning til netop din hud. Klinikken ligger i stueplan så alle har mulighed for at besøge os.

Den 1. November 2013 åbnede Klinik Rosenvold - Bestyrer Mette Rosenvold Kehler


Kåring som ÅRETS Vie Collection klinik 2019


Klinik Rosenvold er igen i år blevet kåret som ÅRETS VIE COLLECTON klinik. Vi er meget stolt og beæret over denne titel for 2. år i træk. Vie Collection er en hurtigt voksende cosmeceutical hudplejeserie på verdensplan, og vi er glade for at have været med fra starten af lanceringen i Danmark. Vi er i alt 20 Vie Collection klinikker i Danmark og håber på der kommer mange flere i løbet af 2020. Vi ser frem til endnu et år med et fantastisk samarbejde med vores kollegaer og leverandør.


Kåring som ÅRETS Vie Collection klinik 2018

Klinik Rosenvold er kåret som ÅRETS VIE COLLECTION klinik 2018. Det har været en utrolig spændende rejse at være med på, både sammen med alle de skønne kunder, som har taget ufattelig godt imod Vie Collection's behandlinger. Der er synlige resultater efter HVER behandling!

Vi var så heldig også at blive kåret som ÅRETS VIE COLLECTION inspiration 2018. Mine kollegaer havde valgt Mette, som årets inspiration grundet hendes virkelige flotte resultater fra behandlingerne samt gode råd og tips.

Mette: "Jeg er både stolt, rørt og meget beæret over at være den heldige vinder af 2 kåringer.

Jeg bestræber mig hele tiden på at blive bedre og vise endnu flere og bedre resultater. Vie Collection er et yderst spændende produkt, hvor mulighederne er mange. Dette gælder selvfølgelig IKKE kun Vie Collection men gør sig gældende  for alle mine forskellige brands"


Læs mere omkring Vie Collection under produkter samt under behandlingerne Ultra concentrated acid peel 20%, Retinpour Chemical peel 30%3d wrinkle targeted treatmentMesoforce revitalizing plumping treatmentL-Therapy og 3 Dimension Eye Treatment


Sponsorater

Klinik Rosenvold vil gerne investere i nærområet, derfor har jeg valgt at sponsorere Roskilde Handicap Idrætsforening, Absalons Skolen og Roskilde Handelsskole, derudover diverse lokale skoler, når de afholder tombola i forbindelse med deres lejrskole/studietur. KvindehusetNordsjælland har modtaget produkter, til at forsøde deres daglig dag lidt med.

Vi har også sponsoreret Helena Heuser - Miss Danmark 2016, og senere da hun vandt Miss Danmark 2016 og gik videre til Miss World. Ligeledes havde vi fornøjelse af smukke Tanja Hansen - Miss Danmark 2017, da hun stillede op i konkurrencen.

Vi begyndte at sponsorer Dana Myrvig - Miss Universe Danmark finalist 2019 i september 2019.

Forslag til sponsorater er altid velkommen, dog giver vi kun sponsorater til enkelpersoner hvis det kan bruges kommercielt til vikrsomheden. Send en mail til klinikrosenvold@gmail.com og skriv "Sponsorat" i Emne linjen og fortæl lidt om jer/dig og hvorfor vi lige skal hjælpe med et sponsorat.

Hvad siger kunderne

Sælger KUN det du har brug for

"Jeg har fulgt Mette siden fra den første klinik hun startede på i Roskilde i 2004, inden hun blev selvstændig. Mette er altid ærlig og sælger dig ikke noget du ikke har behov for"
Henriette Moesby

Kompetent behandling

"Lækkert, afslappende og kompetent behandling - Lige meget hvad Mette gør virker det bare så dejligt og ser godt ud"
Anne Pinion

Gode resultater

"Altid et godt resultat og en følelse af at være i gode hænder. Mine varmeste anbefalinger"
Rikke Hansen

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Cliuniq

CVR-nummer 41885238INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Vinterferie i uge 7 - men er tilbage fredag den 18/2

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2022 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao