Frugtsyre behandling - Varighed 30 min

Phytomer frugtsyre behandling - Varighed 30 min
 
Phytomer frugtsyrebehandling med Marine AHA er for dig som ønsker en naturlig frugtsyre behandling uden kemi. Behandlingen binder fugten i overhuden samt stimulerer til cellefornyelse. Du får en hud med fornyet glød, mindre tørhed og finere struktur. OBS en sensitiv hud vil blive behandlet med en anden type maske, da denne IKKE er egnet til en sart hud.
Behandlingen er en intens peeling/exfoliering der opklarer teinten (hudtonen), mindskner porer og reducerer hyper pigmentering.
Behandlingen begynder med en dobbelt afrensning af ansigt, hals og bryst (Décolleté) i phytomers milde men effektive renseprodukter afstemt med din hudtype. Dobbelt afrensning vil sige at først fjernes make-up, fedt og snavs, dernæst renses huden ren. Dette giver mig det bedste grundlag for at se, hvordan huden har det i øjeblikket.
Herefter laver jeg en hudanalyse af huden tilstand, mens jeg fortæller om de problemer der er med tilstanden/tilstandene, hvorfor det er vigtigt at vedligeholde huden derhjemme, hvilke produkter du bruger og hvilke problemer som DU oplever med huden. Ud fra analysen vil jeg vejlede dig i, hvilke behandlinger du skal vælge fremover.

Dernæst påføres Acid Exfoliant med AHA masken. Masken/frugtsyren med Porphyra-Conchocelis pulver og oligomer, skal ligge på huden i 3-5 minutter og maximum 12 minutter. Tiden er afgørende for hudens tilstand. En tykkere hud kan tåle betydelig længere behandlingstid end en udpint, skadet hud. En sensitiv hud vil blive påført Enzymatic Exfoliant, da Marine AHA er for kraftig en peeling/exfoliant indeholder Delesseria Sanguinea (Modvirker tilstopning og stimulerer mikrocirkulationen), Oligomer (Rig på 104 sporstoffer og mineraler, styrker huden og forebygger celletræthed) samt Eternelle Marine (Antioxidant, der beskytter huden mod frie radikaler).
Efter endt tid vaskes frugtsyren af igen. Herefter påføres toner/tonic, serum, øjencreme, dagcreme, halscreme samt solfaktor.
Efter behandlingen vejledes du i de produkter, som vil være de mest optimale produkter til din huds tilstand.
For optimal opnåelse af effekt anbefales et kurforløb på minimum 3 behandlinger, som skal udføres indenfor 6 uger.
Frugtsyre masken kan også bookes i forbindelse med anden ansigtsbehandling for at øge regenereringen af huden.
 
Hvad er Porphyra-Conchocelis?
Phytomer frugtsyre Acid Exfoliant med AHA 20% er helt igennem naturlig. Marine syren er udvundet af fra indersiden af skallen Porphyra-Conchocelis. Porphyra Conchocelis er en alge, der findes på Middelhavets klipper og på den nordøstlige og nordvestlige kyst af Atlanterhavet (Bretagne-kysten). Det tilhører en familie af røde alger og får sit navn fra sin lilla farve. Det kan måle flere dusin centimeter i længden. Phytomer opdagede at algen kan opløse perlemor i skaller. VIGTIG algen dyrkes i laboratorie, så den høstes uden at påvirke udviklingen af ​​denne alge i sit naturlige miljø. Marine AHAs. Disse helt naturlige ingredienser lover høj tolerance for huden, samtidig med at man sikrer maksimal effektivitet.
 
Frugtsyre/AHA (Alpha Hydroxy Acids) stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra hjælper hudskader som f.eks. hyperpigmentering, solskader, akne, tør hud, fine linjer og rynker. AHA genopbygger hudens celler og øger celledelingen. Det er yderst effektivt til behandling af alle hudtyper inklusiv den sensitive. AHA hjælper en træt og trist hud med at få sin glød tilbage. Da AHA er en syre er det derfor VIGTIGT at konsultere en specialist/ekspert før brugen af denne, da den kan forværre din hud, hvis den anvendes forkert.
Frugtsyre behandling - Varighed 30 min
Pris  kr. 458,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Cliuniq

CVR-nummer 41885238INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Vinterferie i uge 7 - men er tilbage fredag den 18/2

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2022 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao