Dybderensende ansigtsbehandling KUN til mænd - Varighed 45 min

Dybderensende ansigtsbehandling KUN for mænd!! – Varighed 45 min

Behandling indeholder:

Afrensning af huden
Exfoliering med 20% glykolsyre
Udrensning/fjernelse af hudorme
Maske som genskaber balancen i huden
Afsluttes med aftershave og creme samt vejledning i hjemmepleje.

Ønsker du at skabe endnu bedre resultater?

Så kan du supplere din behandling en en oxygenbehandling af ansigtet.

Denne behandling øger fugtigheden i huden, reducerer rynker og linjer ved at stimulere produktionen af kollagen, øger hudens elasticitet. De aktive ingredienser transporteres ved hjælp af ren ilt ned i huden.

Trætte øjenomgivelser med rynker?

Vælg en 3 Dimension Eye Treatment mask som tillæg til din behandling. Masken drænere og opstrammer huden omkring øjnene.

Kunne du tænke dig en mere optimal behandling omkring øjnene skal du vælge en hel 3 Dimension Eye Treatment. Her arbejdes der med ruller omkring øjnene og specielle teknikker, som reducerer rynker, mørke rander samt hævelser under øjenene.

Det er ikke en hemmelighed at mænd i dag ønsker at være præsentabel og det er heller ikke en hemmelighed at mænd i større grad benytter sig af skønhedsklinikker. Her får de blandt andet fjernet uønsket hårvækst på kroppen samt rettet bryn. Så derfor tilbyder jeg nu en ansigtsbehandling, i samarbejde med Phytomer, som KUN for mænd.
De fleste mænd har det godt med deres krop og udseende, men samtidig vil de gerne skrue triptælleren et par kilometer tilbage, og bevare et strejf af det ungdommeligt look.
 
Hvorfor pleje produkter specielt designet til mænd?
Mænds hud er rigere i kollagen og har flere cellelag, der sammensætter epidermis (overhuden) Dens tykkelse giver det større modstand, men det svækkes alligevel af flere interne faktorer (stress, træthed) og eksterne, såsom aggressioner fra barbering, forurening, sol og kulde.
Testosteronniveauet påvirker stimuleringen af talgkirtlerne, talgkirtlerne er større og mænd har flere end kvinder, derfor er deres hud oftere mere olieret. Derved er akne mere udbredt hos mænd end kvinder.
Nogle mænd vasker/renser huden i ansigtet med sæbe, shampoo eller showergel i den tro, at de gør noget godt…. Men det er en rigtig dårlig ide, da ingredienserne i disse produkter ikke er tilpasset ansigtshuden, og kan derfor irritere og udtørre huden, hvilket vil forværre hudens tilstand.
Produkterne fra Phytomer homme er specielt udviklet til mændenes hud, til at rense huden, berolige, fugte, genopbygge samt balancere huden.
Så hvorfor ikke passe godt på den og beskytte den? Du behøver IKKE bruge flere timer på badeværelset for at opnå en pænere og balanceret hud!
 

Dybderensende ansigtsbehandling KUN til mænd - Varighed 45 min
Pris  kr. 575,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Cliuniq

CVR-nummer 41885238INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Vinterferie i uge 7 - men er tilbage fredag den 18/2

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2022 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao