Update Reset

Vi behandler også akne

Mange unge går til hudlægen, når de oplever et større udbrud af acne. Det er heller ikke en dårlig idé, men hudlægen behandler kun det synlige og glemmer lidt det inde bagved. Dette kan medføre, at huden bliver ødelagt og gør både hud og læber knastørre. Når unge når dette problem, plejer de ofte ikke at gøre noget ved det, fordi de frygter, at fugt giver dem flere bumser og andre urenheder. Med en behandling hos Klinik Rosenvold, vil man få renset huden, så både det indvendige og det udvendige bliver behandlet ordentligt. Vores teenagebehandling er rigtig god til at tage sig af problemer som akne, men vi har også en del andre behandlinger, der kan afhjælpe.


     LÆS MERE OM BEHANDLING AF ACNE    

Behandlinger til de unge

Start tidligt og opnå bedre hud resten af livet

Uanset om man oplever problemer med huden eller ej, så er det altid en god idé at starte ud med ansigtsbehandlinger og andre skønhedsbehandlinger i en tidlig alder.

Som ung eller yngre laver kroppen en hudfornyelse på 28 dage. Med alderen nedsættes funktionen i vores celler, så jo ældre man bliver, jo længere vil der gå mellem disse hudfornyelser. Derfor er det også vigtigt, at man vedligeholder hudens smidighed og naturlige skønhed.

Vi har specialiseret os i, at kunne målrette alle vores behandlinger efter hud og behov. Derfor kan vi nemt og hurtigt vurdere hvilken behandling, der er bedst til dig. Uanset hvad, kan vi garantere, at du får en kvalitetsbehandling.

Vi anbefaler at få foretaget en behandling hver 4.-6. uge, men er der tale om specialbehandlinger, er det bedst at få dem foretaget en gang i ugen. Selvom det kan lyde af meget, så skal man ikke frygte budgettet. Vi ved at unge (og andre), kan have stramme budgetter, hvorfor vores behandlinger altid er til overkommelige priser.


     LÆS MERE OM BEHANDLINGER TIL DE UNGE    

Undgå tørre hænder!

Ved at bruge en håndcreme undgår du:

  • Tørre hænder - der klør og revner
  • Tørre neglebånd og negle der flosser
  • Exfoliere/peel dine hænder hver dag. Peeling fjerner skånsom de døde hudceller, derved kan håndcremen bedre trænge ind i og fugte dine hænder
  • HUSK at bruge handsker, når du går i haven, gør rent, vasker op og hver gang du går udenfor om vinteren
  • Vælg ALTID en håndcreme som indeholder nærende ingrediense. Mange indeholder desværre alt for meget vand, som er skyld i en udtørring.

DU får ved at anvende en håndcreme og peeling:

  • Blød og lækre hænder
  • Flottere negle og neglebånd
  • Det perfekt visitkort

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Cliuniq

CVR-nummer 41885238INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Vinterferie i uge 7 - men er tilbage fredag den 18/2

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2022 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao