Aroma Expert - Varighed 90 min

Aroma Expert - Varighed 90 min

Aroma Expert er den ultimative afstressende ansigtsbehandling fra Decléor, som passer perfekt til dig, der ønsker en luksus behandling med essentielle oiler, der stimulerer kroppen og sindet. Dette er en ansigtsbehandling med udsøgt specialmaske afstemt efter hudtype. Maskerne består af naturlige ingredienser, der aktivt balancerer din specifikke hudtype. Behandlingen indeholder ikke udrensning af hudorme, milier (talgknopper) eller bumser.

Behandlingen begynder med en afstressende velvære massage af ryggen (10 min) med 100 % naturlig aromessence, hvor du bliver helt afslappet.

Dernæst kommer vi til selve ansigtsbehandlingen. Her starter jeg med at forberede huden til behandlingen. Huden (ansigt, hals samt bryst (Décolleté)) afrenses for make-up, fedt, forurening og snavs. Jeg afrenser altid huden 2 gange i et af de milde renseprodukter fra Decléor, som afstemt efter hudtypen og tilstanden. Grunden til at huden ikke kun renses en gang er, at vi ved første rensning fjerner make-up, fedt og snavs fra overflade og anden gang renses huden ren. Så har jeg det mest optimale grundlag for at se, hvordan huden har det i øjeblikket.

Herefter udføres en dybdegående hudanalyse af huden tilstand i øjeblikket. Jeg gennemgår huden mens jeg forklarer, hvad jeg ser og hvilke tilstande, der er tilstede, samt vigtigheden af vedligeholdelse af huden. Vi gennemgår hvilke produkter du bruger derhjemme, og hvilken problemer du oplever med huden. Vi snakker om valget af behandlinger i fremtiden, hvilken type behandling, som vil være det optimale for dig. Jeg vælger hvilken linje fra Decléor, ud fra din hud, som vil være bedst egnet at anvende, for at løse problemerne bedst muligt.

Så er det blevet tid til at peele/exfoliere huden, dette gør jeg for at fjerne de døde hudceller, der umuliggør at huden og cellerne kan optage de produkter, som påføres igennem behandlingen. Først påføres en dybderensende maske, som løsner og fjerne tilstopninger, derefter peeles/exfolieres der med plantepeeling med enzymer og plantemikrofibre.
Brynene tilrettes både med voks eller pincet.


Selve behandlingen/massage begynder med trykpunktsmassage/akupressur som udføres i 100% naturlig essentielle olier afstemt efter hudtype. Her løsnes spændinger og ophobede affaldsstoffer frigives, hvorved blodcirkulationen forbedres, og næringsstoffer kan føres ud til cellerne. Det får samtidig huden til at se sundere og friskere ud, huden får mere farve og glød, og så bliver den faktisk også glattere på lang sigt.

Dernæst er udføres der lymfedrænage udføres i 100% naturlig essentielle olier afstemt efter hudtype. Lymfedrænage er blid form for massage, der nedsætter stress niveauet i kroppen. Lymfevæsken pumpes op og skubbes videre i ansigtet, ned til halsens lymfeknuder, hvor affaldsstofferne nedbrydes, og videre tilbage til blodbanerne.
Afslappende, genopbyggende og fugtgivende massage af ansigt, hals og bryst (Décolleté) udføres med 100% naturlig essentiel ansigtsbalsam efter hudtype.

Special masken tilberedes og påføres. En special maske indeholder flere og mere aktive ingredienser end creme masker. Masken skal virke i 15 minutter for optimal effekt. Mens du ligger og slapper af på den varme briks, pakket godt i under et tæppe, udføres der håndmassage.
Så er det desværre tid til at vende tilbage til virkeligheden. Masken fjernes skånsomt med oshiburis (varme håndklæder) for optimal velvære.

Efterfølgende påføres toner/tonic, serum, øjencreme, dagcreme, halscreme samt solfaktor.

Efter behandlingen serveres der et glas vand, lidt nødder og et stykke chokolade, så blodsukkeret igen bliver stabilt. Når du har fået tøjet på, viser og fortæller jeg dig om de produkter, som er bedst tilpasset din hud og dens tilstand.
Aroma Expert - Varighed 90 min
Pris  kr. 889,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Cliuniq

CVR-nummer 41885238INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Vinterferie i uge 7 - men er tilbage fredag den 18/2

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2022 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao