3D Wrinkle Targetting Treatment - Varighed 90 min

3d wrinkle targeted treatment – 90 min
 
3d wrinkle targeted treatment er behandlingen til dig som gerne vil dine linjer og rynker til livs. Med denne behandling bliver huden mere glat og jævn, linjer og rynker gøres mindre synlige og huden fyldes op med fugt. Helt UDEN brug af nåle. Synlige resultater fra 1. behandling!

3d wrinkle targeted treatment er en supplerende eller alternativ behandling til botox og fillers. Behandlingerne samt produkterne er inspireret af botox og restylane insprøjtninger. Her arbejdes dog helt UDEN brug af nåle. I behandlingen arbejdes der med botox lignede peptider, hyaluronsyre og vækstfaktorinjektioner til glatte rynker. Tre trin til præcis, komplet, effektiv handling på etablerede linjer. Behandlingen er Videnskabens mest højteknologiske cosmeceutical ingredienser leverer de samme synlige resultater som injekttioner, medicinske procedurer for tre dimensioner af aldring.

3d wrinkle targeted treatment behandlingen starter med en dobbelt afrensning af huden (ansigt, hals og bryst (Décolleté)) dette gøres med Instant cleansing milk, et meget cremet renseprodukt som er rig på hyaluronsyre. Hyaluronsyre en er naturlig komponent i huden, der bevarer et optimalt niveau af fugt ved at fange og fastholde vand i de dybere hudlag. Dobbelt afrensning af huden gøres for at rense huden ren for make-up, fedt og snavs, dernæst renses huden ren. Det giver mig bedste grundlag for at se, hvordan huden har det i øjeblikket.
Hudanalyse udføres så jeg kan få et overblik over huden tilstand. I mens jeg kigger og mærker på huden, fortæller jeg om de problemer jeg observerer. Vi snakker om, hvorfor det er vigtigt at vedligeholde huden derhjemme, hvilke produkter du bruger, og hvilke problemer som du oplever med huden. Ud fra analysen vil jeg vejlede dig i, hvilke behandling/behandlinger du skal vælge fremover.

Herefter peeles/exfolieres huden (Ansigt, hals og bryst (Décolleté).  Modeling butter blandes med Micro-D light powder exfoliant. Ved selv at mixe base med pulver, kan jeg bestemme hårdhedsgraden af peelingen/exfolieringen, så den er tilpasset din hudtype. Modeling butter fugter, nærer og tilfører mineraler til huden med blandt andet Concentré de Vie (Beskytter huden fra cellulær ældring) og E-Vitamin som er helende og et kraftigt antioxidant. Micro-D light power exfoliant er baseret på Silica (Mineral) Resultatet af peelingen/exfolieringen er en mere ensartet hud, som bedre kan optage de efterfølgende ingredienser der påføres.

Behandlingen begynder med at rynkerne i øverste del af ansigtet minimeres og udglattes. Først anvendes Korrektionspenne, her arbejdes der direkte i rynkerne, som ”viskes” ud. Efterfølgende indsluses WRINKLE DIMENSION Peptid Concentrate, en koncentreret vandig opløsning inspireret af botox injektioner til at slappe af ekspressionslinjer placeret på overfladen ved hjælp af massage.
Dernæst kommer vi til behandling af underansigtet, hals og bryst (Décolleté), hvor vævet stimuleres ved hjælp af Face Shapers (Ruller UDEN nåle) Med en speciel teknik udglattes, løftes og genfyldes huden med fugt. Herefter indsluses WRINKLE DIMENSION Hyaluronic Acid Concentrate, en koncentreret opløsning inspireret af hyaluronsyreinjektioner til at fylde dybe rynker placeret på undeansigtet. Indkapslet hyaluronsyre med høj molekylvægt - Densificerer og fylder dybe rynker. Hyaluronsyre med lav molekylvægt - Fylder op og glatter overflade rynkerne. Hyaluronsyre med høj molekylvægt - Fugter huden.

Masken klargøres og påføres huden. Masken skal virke i 10 – 15 minutter. EGF PLASTICIZING MASK er en blødgørende maske, inspireret af injektioner af vækstfaktorer, til at forsinke dybe rynker over hele ansigtet. Masken stivner og det er derfor vigtigt ikke at bruge de mimiske rynker under masken. Masken indeholder bland andet et EGF-lignende peptid, som accelererer hudregenerering, øger syntesen af ​​collagen, elastin og hyaluronsyre. Løfter, gøre huden fastere og yngre.

Masken fjernes skånsomt. Herefter påføres toner/tonic, serum, øjencreme, dagcreme, halscreme samt solfaktor.
Efter endt behandling vejleder jeg dig i de produkter, som vil være de mest optimale produkter til din huds tilstand.
For optimal opnåelse af effekt af behandlingen anbefales et kurforløb. Kurforløb han købes enten til 3 eller 6 behandlinger, som skal udføres indenfor 4 uger. Vedligeholdelse derefter hver 4. uge.

Ønsker du et endnu bedre resultat kan du med stor fordel booke en Ultra concentrated acid peel som tillæg til behandlingen. Hvis du ønsker dybderensning i forbindelse med behandlingen skal du booke Dybderens - Tillæg til ansigtsbehandling.

Tilfredshedsprøve under dermatologisk kontrol på 23 kvinder, der modtog behandlingen.

Ekspressionslinjer udglattes: 91%
Dybe rynker er mindre udtalte: 91%
Omformet ansigt: 100%
3D Wrinkle Targetting Treatment - Varighed 90 min
Pris  kr. 875,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Klinik Rosenvold

Telefon 6021 1923

E-mail klinikrosenvold@gmail.com

Ringstedgade 46B

4000 Roskilde

Klinikken ligger sammen Cliuniq

CVR-nummer 41885238INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Vinterferie i uge 7 - men er tilbage fredag den 18/2

Lige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Ulige uger

Mandag   09.00 - 17.00

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   LUKKET
Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2022 Klinik Rosenvold

Design og udvikling Acaao